Webinar
white square

Gratis webinar: Fremtidens ældrepleje skal være bære- og væredygtig!

Deltag i webinaret d. 16. april kl. 10-11.30 og få vores bud på, hvordan I kan lykkes med at skabe et tættere samarbejde mellem visitation og borgerne.

Om webinaret

Det første udspil til ældrereformen er kommet, og på webinaret får du vores bud på, hvad reformen kan, og hvordan det kan se ud i praksis.

Vi tror på, at fremtidens ældrepleje skal være både bære- og væredygtig.  Bæredygtig sådan at ældreplejen bærer velfærdsopgaven ind i fremtiden på det organisatoriske, økonomiske og samarbejdsmæssige område, f.eks. ved at skabe smidigere arbejdsgange, mindre bureaukrati, helhedspleje og et fokus på økonomiske incitamenter.

I en ’væredygtig’ ældrepleje er der fokus på andre parametre. Her bliver det vigtigt at både borgere og medarbejdere trives med at være en del af ældreplejen og får indflydelse på løsningen af den fælles opgave.

Hvordan det kan se ud i praksis, giver vi et bud på i webinaret. 

Webinaret er for dig, der vil vide, hvad ældrereformen kommer til at betyde for både ledere, medarbejdere og borgere. Det er til dig, der går med overvejelser i forhold til organisering af myndighed og små teams, hvad betyder visitation tættere på borgeren for myndighed og medarbejderne i driften og hvordan kommer borgerne til at være mere selvbestemmende. 

Substans
Substans

På webinaret lærer du

I webinaret kommer vi ind på:

  • Myndighedsarbejdet i et ældrereformperspektiv. Hvordan kan organiseringen se ud, så den lever op til visitationen tæt på borgerne og samtidig beholder sin høje faglighed?
  • Små teams og tæt samarbejde med visitationen. Hvad skal der til for at understøtte dette?
  • Borgerinddragelse og borgerselvbestemmelse. Hvordan ser det ud? Her deler vi ud af vores erfaringer fra samarbejde med danske kommuner om bytteydelser. 
BL-sales-page-Guarantee
Photo (1)

Insert a Headline About Your Guarantee

Insert a couple of paragraphs explaining your moneyback guarantee.  Be sure to include the amount of time the guarantee covers, how to ask for a refund, and any other.

“This is your chance to speak directly to your clients, so let's get personal. Why are you passionate about this work? What do you love about your clients? Why should they trust you? A personal promise and guarantee can help reassure clients that they are making the right choice."


Your name

 

Webinaret afholdes af

Karin Storr og Charlotte Kjær, som begge er direktører i Substans, og Pia Mejborn, som er chefkonsulent. 

Design uden navn-3

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til webinaret eller problemer med tilmelding? Så send os en mail herunder: